Toegankelijkheid

Skip to main content

Scan aanvragen

We begrijpen dat het besparen van energie een uitdaging kan zijn, maar je staat er niet alleen voor! Ons aanbod van (meestal) gratis diensten is speciaal ontworpen om je te ondersteunen in het verduurzamen van je leef- of werkomgeving en tegelijkertijd te besparen op je energierekening.

  • Energiescan

Weet je niet waar je moet beginnen met energie besparen? Onze gratis en vrijblijvende energiescan is de eerste stap naar een duurzamere woning of bedrijfspand. Ook voor huurders! Door een grondige analyse helpen we je de beste kansen te identificeren om energie te besparen en je comfort te verhogen.

  • Lekcheck

Ervaar je tocht in huis en maak je je zorgen over je energierekening? Met onze gratis lekcheck service sporen we snel de bronnen van tocht en warmteverlies op. Zo kun je eenvoudig maatregelen treffen die een groot verschil maken voor zowel je portemonnee als het milieu.

  • Warmtescan

Wil je inzicht krijgen in waar je huis de meeste warmte verliest? Onze warmtescan biedt visuele inzichten in de energie-efficiëntie van je woning. Met deze waardevolle informatie kun je gerichte verbeteringen aanbrengen in de isolatie van je huis, wat leidt tot een lagere energierekening en een comfortabeler thuis.

Waar kunnen we je mee helpen?

Kies de service die het beste bij jouw situatie past en zet vandaag nog de eerste stap naar een duurzamer en energiezuiniger leven met Energiek Moerdijk. Samen werken we aan een groenere toekomst!