Toegankelijkheid

Skip to main content

Energiek Moerdijk doet mee aan campagne 'Zet ‘m op 60!'

Energiek Moerdijk is een van de ongeveer 600 energiecoöperaties in Nederland. Energiek Moerdijk streeft naar energiezuinig en duurzaam, betaalbaar energieverbruik voor iedereen in de gemeente Moerdijk. Dit realiseren we door samen te werken en te investeren in energiebesparing, duurzame energieproductie en kennisoverdracht. Ook de campagne 'Zet ‘m op 60' levert een bijdrage aan energie en geld besparen. Neem contact op met Energiek Moerdijk voor een gratis energiescan van je hele woning. Dan krijg je meteen advies of je cv-ketel op 60 graden gezet kan worden. Niet alle cv-ketels zijn geschikt hiervoor namelijk.

Cv-ketel op 60 graden: efficiënter gebruik, effectieve besparing

Een cv-ketel staat vanuit de fabriek standaard afgesteld op 85 graden, veel heter dan voor de meeste huizen nodig is. Met een simpele handeling is de temperatuur van het verwarmingswater (dus niet het warme douche- of kraanwater) makkelijk naar 60 graden te brengen. Op www.zetmop60.nl/energiekmoerdijk vind je gratis korte en simpele instructiefilmpjes om jouw cv-ketel op 60 graden te zetten.

Campagne

Voor de campagne Zet ‘m op 60! werkt Energiek Moerdijk samen met Urgenda. Doel van de campagne is de uitstoot van CO2 zoveel mogelijk terug te dringen. De campagne wordt onderschreven door vrijwel alle fabrikanten van cv-ketels. Kijk voor meer informatie op www.zetmop60.nl.

  • Zet vandaag nog je cv-ketel op 60 met de simpele gratis instructievideo’s op www.zetmop60.nl/energiekmoerdijk.
  • Je maakt kans op duurzame prijzen, met als hoofdprijs een jaar lang gratis energie!

 

Urgenda zetmop60 ondertitel logo