Toegankelijkheid

Skip to main content

Energiecoaches

Gemeenten hebben een opgave om de bestaande woningvoorraad van het aardgas te krijgen. Hiervoor worden energiecoaches ingezet: vrijwilligers die langs gaan bij woningeigenaren voor een persoonlijk adviesgesprek over energiebesparende mogelijkheden in hun woning. Energiek Moerdijk levert deze energiecoaches, die vanuit gedeelde passie en interesse huiseigenaren inspireren en zo een bijdrage leveren aan een betere wereld. Wij zijn trots op onze energiecoaches en de honderden energiescans die zij in de afgelopen jaren hebben uitgevoerd.

Gezocht: Energiecoaches voor Moerdijk

Ben jij een enthousiaste vrijwilliger die andere bewoners wil stimuleren en ondersteunen met het besparen van energie? Dan zoeken wij jou! Als energiecoach bied je informatie over energiebesparende mogelijkheden en maak je rapporten voor bewoners. We bieden je hiervoor een training aan, zowel theoretisch als praktisch. Een technische achtergrond is daarom niet noodzakelijk. Samen met onze energiecoaches vorm je een leuk team dat maandelijks kennis en ervaring met elkaar deelt. Ook ontvang je jaarlijks een passende vrijwilligersvergoeding.

Interesse?
Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten of je direct aanmelden? Laat hieronder je gegevens achter of stuur een e-mail naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Vul je naam in.
Vul je e-mailadres in.
Vul je telefoonnummer in.

Maak kennis met onze energiecoaches

Peter van Ginneken

Peter van Ginneken

Hans van Suylenkom

Hans van Suylenkom

Jaap Stel

Jaap Stel

Harry de Rond

Harry de Rond

Michiel van Veen

Michiel van Veen

Piet Vegers

Piet Vegers

Gerrit de Vos

Gerrit de Vos

Geert Knook

Geert Knook

Ad Bruijns

Ad Bruijns

Adwin van As

Adwin van As