fbpx

Energiescan

Wil je energie besparen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg met onze energiescan, geheel gratis en vrijblijvend. Samen zorgen we voor een duurzamere woning of een duurzamer bedrijfspand én een lagere energierekening.

Gratis toegang Huis & Energie beurs

Gas besparen loont nu meer dan ooit! Vraag nu een energiescan aan. De eerste 20 aanvragers ontvangen 2 kaartjes t.w.v. € 40 voor de beurs Huis & Energie van 10 t/m 12 juni in de Brabanthallen in Den Bosch. Maximaal 2 vrijkaarten per huishouden en OP=OP.

Isoleren

Een goed geïsoleerd pand is gemakkelijker te verwarmen en er is minder energie nodig om de temperatuur op een aangenaam niveau te houden. Een directe kostenbesparing op de energierekening dus. Isolatie is dan ook het startpunt bij het energiezuiniger maken van je woning. Denk hierbij bijvoorbeeld aan isolatie van dak, muren en vloeren. En wat dacht je van dubbel glas? 

Onze energieambassadeur vertelt je waar er in jouw pand nog winst te behalen is en met welke oplossingen dit mogelijk is. Daarbij wordt er ook meteen een indicatie gegeven van zowel de kosten als de opbrengsten en eventuele subsidieregelingen. Wel zo handig!

Isoleren

Duurzaam opwekken

Efficiënt verwarmen

Tips

Meteen zelf aan de slag? Met deze tips kun je al een hoop geld besparen: 

  • Plaats tochtstrips en deurdrangers
  • Radiatorfolie weerkaatst de warmte
  • Pompschakelaar bij de vloerverwarming
  • Standby-schakelaars en opladers slim gebruiken
  • Vervangen van gloeilampen door spaarlampen en LED verlichting
  • Hoe hoog staat de thermostaat?