Toegankelijkheid

Skip to main content

Hulp voor maatschappelijke organisaties bij verduurzamen mobiliteit

24 april 2024

Van een abonnement op deelmobiliteit tot het installeren van een elektrische laadpaal. Maatschappelijke organisaties in heel Nederland maken kans op een bijdrage van maximaal 10.000 euro voor het vergroten van hun duurzame impact.

Impuls Mobiliteit

Van maandag 3 juni tot en met maandag 17 juni 2024 lanceert Shell de ‘Impuls Mobiliteit’. Hierbij komt er 500.000 euro beschikbaar voor aanvragen van maatschappelijke organisaties uit heel Nederland. Je kan een aanvraag doen voor een donatie van maximaal 10.000 euro via Social Handprint. Denk bijvoorbeeld aan het installeren van een laadpaal of het aanschaffen van een (elektrische bak)fiets of deelmobiliteit abonnement.

Hoe kun je een aanvraag doen?

Stap 1
Maak hier jouw Social Handprint account. Heb je dit al, zorg dan dat het compleet en up-to-date is.

Stap 2
Op deze pagina verschijnt vanaf maandag 3 juni om 10:00 uur een knop met ‘Doe mee’ (als je bent ingelogd). De ingevulde aanvraagformulieren worden op volgorde van binnenkomst beoordeeld!

Stap 3
Je ontvangt per e-mail een ontvangstbevestiging van de aanvraag. De uitslag wordt binnen 10 werkdagen na sluiting van de Impuls bekendgemaakt. Vervolgens worden de toegekende donaties binnen 5 werkdagen overgemaakt.

Meer weten?
Op donderdag 23 mei om 15.30 uur organiseren ze een digitale MeetUp. Tijdens deze bijeenkomst wordt de aanvraagprocedure toegelicht en kun je vragen stellen. Meld je aan via Eventbrite. Voor andere vragen kun je contact opnemen met Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

pdfImpuls_Mobiliteit_juni_2024.pdf