Toegankelijkheid

Skip to main content

Duurzaam opwekken  

Door gebruik te maken van duurzame energie maak je minder gebruik van fossiele brandstoffen als olie en gas. Je kunt zelf ook duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met de gratis energie die de zon levert. Als je duurzaam energie opwerkt spaar je niet alleen het milieu, maar ook op je energierekening.

Er zijn heel veel manieren en mogelijkheden om zelf energie op te wekken. De meest bekende zijn zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Onze energieambassadeur kan je hier alles over vertellen. Natuurlijk wordt er hierbij ook gekeken naar wat de specifieke mogelijkheden zijn voor jouw woning of bedrijfspand.

 Daarnaast kan onze energieambassadeur je ook meer vertellen over andere vormen van verwarmen. Laat je eens voorlichten over de mogelijkheden in jouw woning, waarschijnlijk is er meer mogelijk dan je zelf misshien al in gedachten had.

Doe de energiescan!

Wil je energie besparen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg met onze energiescan, geheel gratis en vrijblijvend. Samen zorgen we voor een duurzamere woning of een duurzamer bedrijfspand én een lagere energierekening.

Onze energiecoaches

Jan de Wit

Jan de Wit

image placeholder

Peter van Ginneken

Hans van Suylenkom

Hans van Suylenkom

Jaap Stel

Jaap Stel

image placeholder

Harry de Rond

Michiel van Veen

Michiel van Veen

Piet Vegers

Piet Vegers

Gerrit de Vos

Gerrit de Vos

Geert Knook

Geert Knook

Ad Bruijns

Ad Bruijns

Adwin van As

Adwin van As

Ook energiecoach worden?