fbpx

Energiescan

Wil je energie besparen maar weet je niet waar je moet beginnen? Wij helpen je graag op weg met onze energiescan, geheel gratis en vrijblijvend. Samen zorgen we voor een duurzamere woning of een duurzamer bedrijfspand én een lagere energierekening.

Duurzaam opwekken  

Door gebruik te maken van duurzame energie maak je minder gebruik van fossiele brandstoffen als olie en gas. Je kunt zelf ook duurzame energie opwekken, bijvoorbeeld met de gratis energie die de zon levert. Als je duurzaam energie opwerkt spaar je niet alleen het milieu, maar ook op je energierekening.

Er zijn heel veel manieren en mogelijkheden om zelf energie op te wekken. De meest bekende zijn zonnepanelen, zonneboilers en warmtepompen. Onze energieambassadeur kan je hier alles over vertellen. Natuurlijk wordt er hierbij ook gekeken naar wat de specifieke mogelijkheden zijn voor jouw woning of bedrijfspand.

 Daarnaast kan onze energieambassadeur je ook meer vertellen over andere vormen van verwarmen. Laat je eens voorlichten over de mogelijkheden in jouw woning, waarschijnlijk is er meer mogelijk dan je zelf misshien al in gedachten had.

Isoleren

Duurzaam opwekken

Efficiënt verwarmen