Toegankelijkheid

Skip to main content

Bibliotheek Zevenbergen speurtocht

Datum: 30 oktober 2023
Tijd: 13.00 - 17.00 uur
Locatie: Bibliotheek Zevenbergen

Klimaatspreekuur en interactieve Belevenistafelpresentatie bij de Bibliotheek West-Brabant

Wist je dat de bibliotheek in Zevenbergen en Energiek Moerdijk samen aandacht schenken aan de thema’s klimaat en duurzaamheid? Dat gebeurt op twee speciale momenten in het jaar: de Warme Truiendag in februari en de Klimaatweek van 30 oktober t/m 5 november.

Tijdens deze Klimaatweek brengt wethouder Bennie Blom op woensdag 1 november een bezoek aan de bieb in Zevenbergen om daar officieel de nieuwe website van het Energieloket te openen. Aansluitend kun je langskomen bij het Klimaatspreekuur. Twee adviseurs van Energiek Moerdijk beantwoorden je vragen over energie, subsidies, energiebesparende maatregelen en duurzaamheid. Het spreekuur is van 13.30 tot 15.30 uur en is gratis. Meld je vooraf even aan via www.bibliotheekwb.nl zodat er voldoende tijd is om je vragen te beantwoorden.

Zoek je inspiratie over duurzame voorbeelden? Ga dan aan de slag met de interactieve klimaatpresentatie op de Belevenistafel in de bieb. Kinderen kunnen deze week een speurtocht doen over energie, duurzaamheid en klimaat. Natuurlijk kun je ook in de bieb terecht voor boeken over deze thema’s.