Toegankelijkheid

Skip to main content

Duurzaamheidsevent ondernemers Moerdijk

26 oktober 2023

Op weg naar duurzame mobiliteit

Op 2 november aanstaande organiseren de ondernemersverenigingen Fijnaart, Klundert en Zevenbergen in samenwerking met Energiek Moerdijk, Rabobank en ChargeNow een duurzaamheidsevent voor alle ondernemers uit de gemeente Moerdijk. Vanaf 19.00 uur kan iedereen die zich aangemeld heeft terecht in De Stad Klundert, Molenstraat 33 te Klundert.

Dit event wordt georganiseerd in het kader van de Nationale Klimaatweek. Centraal tijdens dit event staat “Mobiliteit”. Dit met het doel om meer inzicht te krijgen in het elektrisch rijden voor klein zakelijk vervoer. Er wordt uitgebreid stilgestaan bij de ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit en is een uitgelezen kans voor ondernemers om kennis en ervaringen uit te wisselen en inzichten op te doen voor een toekomstig beleid met betrekking tot (elektrisch) vervoer en transport.

De organisatie heeft een boeiende agenda samengesteld, met onder andere presentaties van experts op het gebied van mobiliteit en laadoplossingen voor elektrisch vervoer. Tevens zullen nabij ‘De Stad Klundert’ enkele elektrische voertuigen getoond worden.

Op de agenda staan boeiende en ervaren sprekers zoals Henry Steenbergen (directeur Mobiliteit Rabobank Nederland) en Leo Boer (directeur ChargeNow). Na de bijeenkomst is er gelegenheid om onder het genot van een hapje en een drankje te netwerken en kennis te maken met andere lokale ondernemers.

De toegang tot dit evenement is gratis. Ondernemers kunnen zich aanmelden via www.energiekmoerdijk.nl/events