fbpx

Energiecoaches

ambassadeur cees den heyerCees den Heijer

Een gezond milieu in stand te houden is een algemeen belang waaraan we gezamenlijk aan moeten werken. Hiertoe is het noodzakelijk dat bekend wordt op welke wijze verduurzaming van woningen en gebouwen mogelijk is en ik met mijn technische achtergrond hier een bijdrage aan kan leveren door het enthousiasmeren van woning- en gebouwueingenaars.

Hans van Suylenkom

Ik zet me in voor en met Energiek Moerdijk omdat ik graag mijn kennis op het gebied van verwarming, warmte / koeltechniek inzet in het wegwijs maken van de inwoners van de gemeente Moerdijk op het gebied van energiebesparing. Daarnaast assisteren bij het bepalen wat de prioriteit heeft bij het nemen van een energiebesparende maatregel.

adwinAdwin van As

Ik ben vrijwilliger bij Energiek Moerdijk omdat het mij energie geeft verenigingen, bedrijven en particulieren te adviseren om tot energiebesparing te komen en in sommige gevallen zelfs tot energie neutrale panden of installaties

 

Jaap

Jaap Stel

 

ambassadeur wim van de bergWim van den Berg

Klimaatverandering is een belangrijk probleem. De ‘kennisbank’ Energiek Moerdijk ondersteunt bij energiebesparing en verduurzaming, informatie over subsidies en financiering. Ik zet mij in de eerste plaats in voor sportverenigingen. Ik zet mij in het bijzonder in voor sportverenigingen in de gemeente Moerdijk.

 

corCor van Mierlo

Ik zet mij in voor en met Energiek Moerdijk omdat ik zuinigheid met energie belangrijk vind. Tevens is het in mijn ogen belangrijk om energievormen te gebruiken die het leefmilieu zoveel als mogelijk besparen. Energiek Moerdijk denkt en doet in die richting. Veel mensen willen dit ook maar zijn zich vaak niet bewust van de mogelijkheden. De media helpt in mijn ogen niet echt om een genuanceerd beeld van de mogelijkheden te schetsen. Mensen helpen een stap voor stap mogelijkheid te bieden en zelf te leren van anderen motiveert mij.


ambassadeur cees den heyerMichiel van Veen

 

corJan de Wit

 

 

Robert van Twillert