fbpx

BOSA 2020: opnieuw 87 miljoen subsidie voor sportaccommodaties en -materialen

Om de bouw, het onderhoud en het beheer van sportaccommodaties, én de aanschaf en het onderhoud van sportmaterialen te stimuleren, kunnen amateursportorganisaties subsidie aanvragen. Horecagerelateerde activiteiten worden niet gesubsidieerd. Voor andere voorbeelden van kosten die wel of niet worden gesubsidieerd, kunt u dit overzicht bekijken.

0
0
0
s2smodern
Lees meer: BOSA 2020: opnieuw 87 miljoen subsidie voor sportaccommodaties en -materialen

Met een duurzame sportclub word je rijker

Moerdijks Sportakkoord

Lekker sporten moet voor iedereen mogelijk zijn. Dat vinden vertegenwoordigers van de gemeente, sportverenigingen, bedrijven en maatschappelijke organisaties in Moerdijk. Op 19 februari 2020 ondertekenden ze daarom het Moerdijks Sportakkoord met als doel de kracht van sporten in onze gemeente beter te benutten. Wethouder Eef Schoneveld benadrukte tijdens de bijeenkomst dat bewegen gezond is voor jong en oud, met of zonder beperking én dat sport bijdraagt aan levendige dorpen en een gezonde leefstijl. Energiek Moerdijk was een van de vele ondertekenaars van het Moerdijks Sportakkoord en zal de kartrekker worden voor een duurzame sportinfrastructuur.

0
0
0
s2smodern
Lees meer: Met een duurzame sportclub word je rijker

Constructieve Zonneladder

Om de energietransitie en de ambitieuze doelen uit het Klimaatakkoord te halen, wil men ook in Moerdijk inzetten op zonne-energie. Zonnepanelen op daken, op industrieterreinen, maar ook steeds vaker in het buitengebied. Deze groeiende ontwikkeling van zonne-energie roept vragen op. De Constructieve zonneladder biedt uitkomst.

0
0
0
s2smodern
Lees meer: Constructieve Zonneladder