fbpx

Schooldag van de duurzaamheid

Basisscholen worden uitgenodigd om op 9 oktober actief mee te doen aan de dag van duurzaamheid. De scholen kunnen zich aanmelden voor de voorleesactie en de junior global goals krijgen aandacht. In 2020 staat een van de 17 junior global goals centraal en dat is gezondheid& happy. Er is materiaal beschikbaar, zodat docenten weinig of geen voorbereidingstijd nodig hebben.

0
0
0
s2smodern
Lees meer: Schooldag van de duurzaamheid

Zeshonderd inschrijvingen voor inkoopactie energiebesparende maatregelen

De gemeente Moerdijk is positief verrast door het aantal inwoners dat zich heeft ingeschreven om mee te doen aan een gezamenlijke inkoopactie voor isolatiemaatregelen en zonnepanelen. Met deze actie maakt de gemeente Moerdijk het woningeigenaren gemakkelijk om maatregelen aan te schaffen die de energierekening verlagen.

0
0
0
s2smodern
Lees meer: Zeshonderd inschrijvingen voor inkoopactie energiebesparende maatregelen

Energieprijzen flink gedaald

'Dit is uitzonderlijk, we hebben in tijden niet zo'n daling gezien,' aldus Sanne de Jong van Gaslicht.com. Ze heeft het over de prijzen van gas en elektriciteit, die mede door de milde winter en het coronavirus sinds januari flink omlaag zijn gegaan. Het overstapvoordeel is hierdoor volgens de site opgelopen tot bijna 450 euro.

0
0
0
s2smodern
Lees meer: Energieprijzen flink gedaald