Toegankelijkheid

Skip to main content

Oproep: lokale installateurs voor inkoopactie waterzijdig inregelen

06 april 2020

Tijdens een collectieve inkoopactie voor energiebesparende maatregelen wil de gemeente Moerdijk waterzijdig inregelen stimuleren. Daarom roept de gemeente lokale installateurs op om zich aan te melden voor de inkoop van deze energiebesparende maatregel. Ook is er opleidingsbudget beschikbaar.

Dit voorjaar organiseert de gemeente Moerdijk voor woningeigenaren een collectieve inkoopactie voor energiebesparende maatregelen aan de woning. De gemeente werkt samen met het bedrijf Winst uit je Woning om huiseigenaren te ontzorgen bij de afname en uitvoering van woningisolatie, zonnepanelen, isolerend glas en warmte-installaties.

Promotie waterzijdig inregelen

Tijdens de inkoopactie stimuleert de gemeente het waterzijdig inregelen van cv-installaties. Deze vrij onbekende maatregel is vaak een snelle manier om het gasverbruik van een woning te verlagen. Door de promotie vanuit de gemeente zal veel vraag ontstaan bij huiseigenaren. Voor installateurs die deze dienst nog niet aanbieden heeft de gemeente een (beperkt) opleidingsbudget beschikbaar. De gemeente roept daarom installateurs in Moerdijk op om zich aan te melden als geïnteresseerde voor dit project via: www.winstuitjewoning.nl/actie/samenwerken

Meer weten? Kijk dan even hier.