fbpx

Nieuws

BOSA 2020: opnieuw 87 miljoen subsidie voor sportaccommodaties en -materialen

BOSA 2020: opnieuw 87 miljoen subsidie voor sportaccommodaties en -materialen

Om de bouw, het onderhoud en het beheer van sportaccommodaties, én de aanschaf en het onderhoud van sportmaterialen te stimuleren, kunnen amateursportorganisaties subsidie aanvragen. Horecagerelateerde activiteiten worden niet gesubsidieerd. Voor andere voorbeelden van kosten die wel of niet worden gesubsidieerd, kunt u dit overzicht bekijken.

U kunt subsidie aanvragen voordat de activiteiten plaatsvinden of binnen 12 maanden nadat ze zijn afgerond en betaald. U kunt dus in 2020 ook subsidie aanvragen voor activiteiten uit 2019. Dit kan echter alleen via de regeling van 2020 en volgens de daarvoor geldende voorwaarden. Subsidie aanvragen onder de voorwaarden van 2019 is sinds 1 januari 2020 niet meer mogelijk.

 

0
0
0
s2smodern