Nieuws

Lions Symposium voor ondernemers

Lions Symposium voor ondernemers

Op maandag 23 maart 2020 organiseert Lionsclub Zevenbergen een symposium voor ondernemers met als thema: ‘De maakbare wereld? Door innovatie naar duurzaamheid!’. Het symposium wordt georganiseerd in samenwerking met de gemeente Moerdijk, Port of Moerdijk en Ecotec.

 

Tijdens het symposium ‘De maakbare wereld? Door innovatie naar duurzaamheid!’ kijken we op macro en micro niveau naar echte innovaties, die maken dat het bedrijfsleven duurzamer wordt. We bieden inzicht voor ondernemers: wat betekenen de lange termijn doelstellingen precies voor de lokale ondernemingen in Nederland, West-Brabant en Moerdijk? Welke gevolgen heeft dit voor uw kortere termijn doelstellingen als ondernemer? Wat mag u van de overheid verwachten? Hoe gaat de (lokale) overheid het bedrijfsleven concreet ondersteunen in hun rol bij de verduurzaming van de maatschappij?

Deelnemen en meer informatie

Meer weten of inschrijven voor dit symposium? Dat kan hier.

0
0
0
s2smodern