Nieuws

Help ons om duurzaamheid op de kaart te zetten

Help ons om duurzaamheid op de kaart te zetten

Met Rabo ClubSupport investeert Rabobank in de samenleving door clubs en verenigingen te ondersteunen. Een super mooi initiatief, wij doen dan ook mee. Help ons om duurzaamheid nog beter op de kaart te krijgen in Moerdijk. Je kunt van 27 september t/m 6 oktober je stem uitbrengen via de website van Rabo ClubSupport. Wij hopen natuurlijk dat wij op jouw stem mogen rekenen.

Rabo ClubSupport is een initiatief waarbij de Rabobank een deel van de winst investeert in lokale clubs en verenigingen. Dit jaar stelt Rabobank West-Brabant Noord € 160.000,- beschikbaar, wij hopen natuurlijk om hier wat van aan onze fondsen toe te mogen voegen. Hiermee willen we duurzaamheid nog beter op de kaart krijgen in onze gemeente.

Ons doel

Met de fondsen die we bij deze actie kunnen bemachtigen willen we goede voorbeelden van bewoners/buren uit Moerdijk (digitaal) in beeld en woord brengen. Denk hierbij aan portretten maken van bewoners die trots zijn op hun duurzame oplossingen en andere bewoners kunnen inspireren. Zo kunnen we iedereen motiveren om bewust aan de slag te gaan met energie besparen, isoleren en zonnepanelen! Want samen, samen staan we sterk!

Stemmen

Als lid van jouw Rabobank kun je vanaf 27 september stemmen op jouw favoriete vereniging of stichting, wij hopen natuurlijk dat wij dit zijn. De laatste stemdag is op zondag 6 oktober.

Breng je stem uit

0
0
0
s2smodern