fbpx

Nieuws

Elektrische fietsinformatiedag

Elektrische fietsinformatiedag

Fietsen: lekker sportief en ook nog goed voor het milieu. Wij staan als Energiek Moerdijk dan ook helemaal achter dit transportmiddel. Want als we de fiets meer pakken, kan de auto een keer blijven staan. Win-win! Kom jij ook naar de elektrische fietsinformatiedag op 23 oktober?

Bent u vijftig-plus en wilt u meer weten over elektrische fietsen en/of uw fietsvaardigheid met de elektrische fiets verbeteren? Kom dan langs op de Elektrische Fietsinformatiedag, georganiseerd door de gemeente Moerdijk, Veilig Verkeer Nederland en adviesbureau SOAB.

Programma

Er is ruimte voor maximaal 40 deelnemers. De dag begint om 09.45 en duurt tot ongeveer 15.30 uur. In de ochtend staat de theorie centraal en in de middag vanaf ongeveer 13.00 uur het parcours met aansluitend een fietstocht door en rond Klundert. Wethouder Thomas Zwiers is aanwezig om 13.00 uur bij de start van het parcours en de fietstocht met een kleine attentie voor de deelnemers.

Aanmelden

Je kunt je op de website www.e-biketraining.nl aanmelden voor het programma. Geen internet? Bel dan naar SOAB via 076 – 521 30 80.
De deelnemers ontvangen circa een week voor de (elektrische) fietsin-formatiedag nader bericht.

0
0
0
s2sdefault