fbpx

Nieuws

Informatiemarkt Waterwijk Fijnaart

Informatiemarkt Waterwijk Fijnaart

Aan de westkant van Fijnaart, tussen de Westkreekweg en Molenstraat, verrijst Waterwijk Fijnaart. Deze wijk komt niet alleen op een mooie loctie, veel watervoorzieningen en groen, je kunt hier je eigen droomwoning realiseren. Wil je meer weten over Waterwijk? Kom dan naar de informatiemarkt op 20 september in zalencentrum De Parel.

In Waterwijk Fijnaart bepaal je zelf hoe groot je kavel wordt. Je kunt dus helemaal zelf bepalen hoe groot je woning wordt, de meest uiteenlopende woonwensen zijn mogelijk. Meer weten over dit mooie bouwproject? Speciaal voor alle geïntresseerden is er op 20 september een informatiemarkt. Vanaf deze datum kun je je ook inschrijven voor dit project. Onder andere de gemeente, bouwadviseurs, hyspotheekadviseurs zijn op de informatiemarkt aanwezig - maar wij als Energiek Moerijk natuurlijk ook.

Datum: 20 september 2019
Locatie: Zalencentrum De Parel, Fijnaart
Tijd: 15.00 - 21.00 uur.

Meer weten over Waterwijk Fijnaart? Kijk dan hier.

0
0
0
s2sdefault