Nieuws

Mooie resultaten in bestuursrapportage gemeente

Mooie resultaten in bestuursrapportage gemeente

Onlangs bracht de gemeente Moerdijk de 1e bestuursrapportage van 2019 uit. Wij zijn trots dat wij mee hebben mogen werken aan het behalven van de doelen.

 "Om de operationele doelen uit de Meerjarenbegroting en de voor 2019 benoemde prestaties te realiseren hebben we afgelopen periode behoorlijk wat bereikt. Belangrijk om te noemen is de voortvarendheid waarmee de Regionale Energie Strategie West-Brabant 2030 is opgepakt, waarbij de gemeente Moerdijk een regionale trekkersrol vervult. Maar ook in de bestendiging en uitvoering van sociale participatie rondom windenergie (A16, Klundert en Oud-Dintel) zijn belangrijke stappen gezet, in goede samenwerking met onze maatschappelijke netwerkpartners Energiek Moerdijk en STEM."

De hele rapportage inzien? Klik dan hier.

0
0
0
s2smodern