Nieuws

19 juni: Kenniscafé Geluid

19 juni: Kenniscafé Geluid

De provincie organiseert op 19 juni een kenniscafé over de monitoring en handhaving van de geluidseffecten van windmolens. Je bent hiervoor van harte uitgenodigd.

 De geluidsbelasting van de windmolens is aan wettelijke grenzen gebonden. De manier waarop deze grenzen geborgd worden heeft de provincie vastgelegd in het monitorings- en handhavingsplan, dat samen met de Omgevingsdiensten is opgesteld. Tijdens het kenniscafé kunt u met de provincie en met ontwikkelaars in gesprek over de verdere invulling van de monitoring van de geluidsbelasting.

De avond start met een introductie van de avond en een toelichting op het monitorings- en handhavingsprogramma. Vervolgens is er de mogelijkheid om aan 2 van de volgende tafelgesprekken deel te nemen:

Programma

  • Monitoring en handhaving: wensen en behoeften
  • Communicatie en bereikbaarheid windparken
  • Evaluatiemomenten
  • Mogelijkheden inzet app

Aanmelden

Het kenniscafé vindt plaats op 19 juni van 19.00 uur tot 20.30 uur in De Ruimte, Heuvelstraat 52b in Breda. Aanmelden kan via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

0
0
0
s2smodern