Nieuws

Tweede groene vlag voor Markland College

Tweede groene vlag voor Markland College

Voor de leerlingen van het Zevenbergse Markland College kon hun duurzame themaweek niet mooier beginnen: uit handen van Anna Vanderveen, programmaleider Eco-Schools, ontvingen zij vandaag de tweede Groene Vlag voor hun voortdurende inzet voor duurzaamheid in de school. Wethouder Jack van Dorst completeerde het feest met de overhandiging van 60 afvalgrijpers.

 “Het Markland College Zevenbergen en in het bijzonder de werkgroep duurzaamheid hebben hard gewerkt om de school meer duurzaam te maken”, constateerde de audit-commissie van Eco-Schools tevreden toen zij op 3 april de school bezocht. Met dit oordeel verdient het Zevenbergse Markland voor de tweede maal de Groene Vlag van Eco-Schools, het prestigieuze keurmerk voor duurzame scholen.

Lees het hele artikel op de website van de gemeente Moerdijk.

0
0
0
s2smodern