Nieuws

Gratis inzicht in energieverbruik voor Moerdijkers

Gratis inzicht in energieverbruik voor Moerdijkers

Hoeveel energie verbruik ik als mijn apparaten stand-by staan? En hoe zuinig ben ik eigenlijk in vergelijking met anderen? Op de website West-Brabant.Energieinzicht.nl vinden Moerdijkers het antwoord op deze vragen. De gemeente Moerdijk attendeert deze week zo’n 8000 huishoudens op deze gratis service.

 Moerdijkers met een slimme meter kunnen gratis gebruik maken van de website https://west-brabant.energieinzicht.nl/. Wie zijn meter aanmeldt, kan precies zien hoeveel energie hij per maand, dag en uur verbruikt. Daarnaast geeft de site inzicht in het sluimerverbruik – dat is de energie die apparaten gebruiken als ze stand-by staan – en vergelijkt hij het verbruik met dat van andere huishoudens.

Meer weten over deze service? Lees dan het hele bericht op de website van de gemeente Moerdijk.

Heb je vragen over energieinzicht.nl? Stuur een mailtje naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of kijk op de contactpagina van energieinzicht.

0
0
0
s2smodern