Nieuws

De subsidieregeling EDS gesloten voor nieuwe aanvragen

De subsidieregeling EDS gesloten voor nieuwe aanvragen

De subsidieregeling Energiebesparing en duurzame energie sportaccommodaties (EDS) is per 7 december 2018 17:00 uur gesloten voor nieuwe aanvragen. De nieuwe regeling heet stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties.

Per 1 januari 2019 gaat deze regeling EDS op in de nieuwe Subsidieregeling stimulering bouw en onderhoud sportaccommodaties. De Dienst Uitvoering Subsidies aan Instellingen (DUS-I) voert deze subsidieregeling uit.

 

Energiebesparing en Duurzame energieopwekking Sportaccommodaties (EDS)

Tot 7 december 2018 was het mogelijk subsidie aan te vragen voor de regeling Energiebesparing en Duurzame energieopwekking Sportaccommodaties (EDS) bij RVO.
Vanaf 2 januari 2019 kunt u voor deze activiteiten subsidie aanvragen via de regeling Stimulering bouw en onderhoud van sportaccommodaties. 35% (20% + 15% aanvullend) van de kosten voor maatregelen voor energiebesparing en het opwekken van duurzame energie wordt vergoed.

Voorbeeld: Er moet een lichtmast voor veldverlichting vervangen worden. De aanschaf van materialen en kosten op arbeid komen in aanmerking voor deze regeling. De standaard subsidie is 20%, maar een LED armatuur dat voldoet aan de voorwaarden wordt voor 35% gesubsidieerd.

 

https://www.dus-i.nl/subsidies/stimulering-bouw-en-onderhoud-sportaccommodaties

0
0
0
s2smodern