Nieuws

Een friskijker en dwarsdenker uit de geledingen van Energiek Moerdijk

Brabant pioniers

Michael Daamen, lid van Energiek Moerdijk, is een van de 20 pioniers in de provincie Noord-Brabant die mede vorm gaat geven aan de nieuwe omgevingsvisie. Michael is een van de twintig pioniers na een behoorlijke pittige selectieronde. Na een droom-  en denkfase zijn ze al in een durffase terecht gekomen. De 20 pioniers moeten er voor zorgen dat de uiteindelijke beslissers van de omgevingsvisie scherp blijven en komen tot een onconventionele, Brabantse omgevingsvisie.

De Brabantse Omgevingsvisie wordt een visie op de fysieke leefomgeving, met daarin vier focusopgaven: Brabant verbonden, Brabant klimaatzeker, Brabant welvarend, en Brabant vernieuwt samen. In de omgevingsvisie wordt niet vastgelegd het Brabant zoals dat anno NU is, maar hoe de toekomstdromen voor Brabant gerealiseerd kunnen worden.

0
0
0
s2smodern