Nieuws

Groen schoolplein

Groen schoolplein

De Gamer van Energy Floors

Het gebruik van duurzame energiebronnen en de mogelijkheden hiervan zijn hot topic. Veel scholen maken al gebruik van zonnepanelen op het dak, ook weten de kinderen dat er thuis gebruik van wordt gemaakt. Maar hoe leuk is het als ze er zelf mee kunnen spelen. Dat ze erachter komen dat energie opwekken leuk en eenvoudig is. De Gamer van Energy Floors wordt geïnstalleerd op het schoolplein en levert direct energie terug aan de school, iets wat de kinderen terug kunnen zien op het scherm in de school. Zo worden de leerlingen bewust van zonne-energie, maar door de spelletjes heeft het ook een educatieve waarde. Het leren van de tafels en energie besparen door lampen uit te schakelen door van tegel naar tegel te springen. Per september 2019 wordt er een modulair lespakket gekoppeld aan de Gamer om 21ste eeuw vaardigheden zoals programmeren te leren.

 

Lees verder op de website van Energy Floors

0
0
0
s2smodern