fbpx

Nieuws

Windmolens A16: energie-akkoord Moerdijk in de maak

Windmolens A16: energie-akkoord Moerdijk in de maak

Energiek Moerdijk levert aan deze ontwikkeling een bijdrage om de lokale participatie uit te werken om bijvoorbeeld bij vervolgactiviteiten een rol te spelen in het ondersteunen van Moerdijkse inwoners bij bijvoorbeeld een energiescan, het voeren van adviesgesprekken met onze energieambassadeurs, gezamenlijke isolatieprojecten, gezamenlijk inkoop zonnepanelen, stimuleringslening particulieren en (sport)verenigingen, energieswitch, etc.

 

Windmolens als vliegwiel voor lokale duurzame energieprojecten. Dat hebben Stichting Energietransitie Moerdijk (STEM) en de gemeente Moerdijk voor ogen met het windpark langs de A16, waarvan een flink deel  van de opbrengst naar de gemeenschap vloeit...

Lees hier het hele stuk in BN De Stem

 

0
0
0
s2sdefault