Nieuws

MOERDIJK BUSINESS EXPERIENCE april 2018

MOERDIJK BUSINESS EXPERIENCE april 2018

Komt u ook naar deze B2B ONDERNEMERSBEURS? Wij willen u graag in onze stand ontmoeten. Alle standhouders hebben hele mooie waardevolle prijzen beschikbaar gesteld, waar u ook kans op maakt, indien u uw visitekaartje bij de ingang af geeft. Dit is de kans om ook met uw buren kennis te maken in een mooie en sfeervolle ambiance, waar beleving een grote rol zal spelen.Wat u, naast onze stand kunt verwachten zijn diverse interessante en leerzame workshops waar u kunt aanschuiven (vol=vol), een podium met live entertainment en zo’n 50 ondernemers die u werkelijk wat te bieden hebben.

Het programma:
14.45 uur - spectaculaire opening door wethouder Th. Zwiers van de Gemeente Moerdijk
15.00 uur - ondernemersbeurs is geopend, de beleving langs zo’n 50 mooie ondernemingen uit de omgeving van Moerdijk kan beginnen. Gratis entree!

Op het podium zullen ondernemers en bezoekers worden uitgenodigd aan tafel te komen voor korte gesprekken en interviews. Daarvan zullen ook TV opnames gemaakt worden.

Workshops worden u aangeboden in het bierlokaal, links achterin de kerk, tussen 15.15u - 19.45u ieder half uur/3 kwartier. U kunt gewoon plaatsnemen zodra de deur open is. Rabobank, Feedback training & consultancy, Egomotion loopbaancoaching, Link2Talent4Work verzorgen de workshops met thema’s die elke bezoeker zal aanspreken.

20.00 uur sluiten we de beurs, samen met de voorzitters van de andere Moerdijkse  ondernemersverenigingen. Hierna start de netwerk ‘afterparty’ met sfeervolle live achtergrond  muziek, waar u natuurlijk ook van harte voor bent uitgenodigd.

Munten kunt u kopen bij binnenkomst en indien gewenst kunt u in restaurant de Pastorie ook een beursdiner tegen betaling nuttigen.
Gratis parkeergelegenheid is aanwezig achter de kerk en de woonwijken. Let wel op blauwe parkeerzone. Tevens parkeerterrein op de “Bult van Pars” aan de Oliemolenstraat.

Wij hopen van harte u te zien op 19 april a.s.

 

0
0
0
s2smodern