Nieuws

Cees den Heijer, Energie Ambassadeur van Energiek Moerdijk.

"Sinds december 2016 ben ik vrijwilliger bij Energiek Moerdijk en werkzaam als Energie Ambassadeur. Mijn taak is om op Uw verzoek middels een energie-scan voor Uw koop- of huurwoning de mogelijkheden te inventariseren tot besparing op Uw verbruiken voor gas en elektriciteit. Hiertoe neem ik bij U thuis een lijst door met vragen die betrekking hebben op de voorzieningen die in Uw huis aanwezig zijn en het gas- en electriciteitverbruik veroorzaken."

 

"Ik wijs U dan allereerst op de maatregelen die eenvoudig door U zelf te nemen zijn, zoals het vervangen van halogeenlampen door led-lampen, aanbrengen van folie op de buitenmuur achter de radiatoren, inruil van Uw overjarige koelkast of vriezer, aanbrengen van een pompschakelaar op de vloerverwarmingset, uitschakelen van de close-in boiler bij langere afwezigheid en instellen van verlaagde nachttemperatuur.

Vervolgens stel ik met U vast of Uw woning is voorzien van spouwmuurisolatie, een zuinige hoogrendementketel, isolerende dubbele beglazing en thermostatische radiatorkranen.

Als laatste doe ik een beoordeling of Uw woning geschikt is voor het plaatsen van zonnepanelen.

Samen bepalen we dan voor welke maatregelen u vrijblijvende offertes van leveranciers/installateurs wilt ontvangen.De ingevulde vragenlijst wordt door mij ingevoerd waarna door Energiek Moerdijk de definitieve energie-scan aan U wordt verstrekt. Als U dan vervolgens de offertes heeft ontvangen kunt u met vragen over de energie-scan en de offertes altijd weer contact met mij opnemen."

Cees den Heijer
Energie Ambassadeur van Energiek Moerdijk.

0
0
0
s2smodern