Nieuws

SOCIAAL LEVENDE WINDMOLENS

http://www.moerdijk.nl/web/Nieuws-Algemeen/Nieuws-2014/Nieuws-2014-Juni/Bouw-nieuw-windmolenpark-aan-Sabinaweg-van-start.html Welke voordelen hadden de inwoners van Heijningen gehad als dit 'SOCIAAL LEVENDE WINDMOLENS waren geweest? In het gebiedsplan van Heijningen zijn diverse thema's belangrijk, als de windmolens van de inwoners zelf waren geweest dan kunnen bijna alle wensen vervuld worden voor de kern Heijningen. Nu gaat de winst naar de energiemaatschappij ENECO. Laat alle windmolens 'sociaal levend DORPSWINDMOLENS' zijn, dan blijft er veel meer aan de strijkstok hangen voor u als bewoner in uw kern ! De thema's die op dit moment actueel zijn in de dorpsagenda van het gebiedsplan van Heijningen zijn: Sociaal: welkomstpakket, waardering vrijwilligers, woonruimteverdeelsysteem en ontmoetingsplek Leefomgeving: beperken overlast A29, aansluiting polderstraat en duurzame energie Voorzieningen: behoud school en watersnoodwoning

0
0
0
s2smodern