Zon

Met zonnepanelen wek je zelf stroom op. Zo verlaag je je energierekening en word je steeds minder afhankelijk van je energiemaatschappij. Wist je dat een gemiddeld huishouden wel €300 per jaar kan besparen door gebruik te maken van de zon? 

Iedereen kan profiteren van zonne-energie, ook als jouw dak minder geschikt is voor zonnepanelen. Lees hier welke mogelijkheden er allemaal zijn. Ook voor huurders.

Zonnepanelen zelf plaatsen

Energiek Moerdijk werkt samen met drie lokale installatiepartners die kwaliteitssystemen aanbieden tegen een concurrerende prijs. Aan de hand van professioneel advies kies je wat het beste bij jou past. Je krijgt een gratis huisbezoek en schriftelijk advies.

Vraag hier je offerte aan!

Huurwoningen

Woningbouwvereniging Woonkwartier geeft de huurders de gelegenheid om zonnepanelen op het dak te leggen. Voor slechts € 12,20 huurverhoging per maand krijg je een complete set met zes zonnepanelen. De installatie wordt in een dag gratis verzorgd door een erkend installateur. Voor meer informatie kun je direct contact opnemen met Woonkwartier.

Opbrengsten uit de postcoderoos

De postcoderoosregeling is bedoeld om de opwekking van lokale en duurzame energie te stimuleren. Met de postcoderoosregeling krijgen lokale bewoners de mogelijkheid gezamenlijk te investeren in duurzame energie. In ruil hiervoor krijgen de deelnemers een korting op de energienota. Deelnemers in een opwek coöperatief zijn tot maximaal 10.000 kWh vrijgesteld van energiebelasting. Voor een huishouden met een gemiddeld electriciteitsverbruik van 3500 kWh per jaar betekent dit 15 jaar lang een besparing van zo'n € 210 tot € 250 op de energierekening.

De inwoners van de gemeente Moerdijk kunnen participeren in de aanleg van een zonnepark bij het windmolenpark Klundert. Uit de opbrengsten van de windmolens investeert ook Nuon geld in de aanleg van dit zonnepark. Ben je geïnteresseerd in deze postcoderoosregeling? Laat dan je gegevens achter: