fbpx

Nieuws

Vacatures Jong RES Nederland

Vacatures  Jong RES Nederland

Jong RES Nederland is een nieuw gezamenlijk initiatief van de Jonge Klimaatbeweging (JKB) en de Klimaat en Energie Koepel (KEK). De missie van Jong RES Nederland is om jongerenparticipatie voor de RESsen te bevorderen en te organiseren voor jongeren. Jong RES Nederland heeft een zetel in het Nationale Programmaraad-overleg om de stem van jongeren te waarborgen. Er is een vacature voor 2 RESsen in Brabant ontstaan, ook in West-Brabant.

Beste young professionals,

Het Nationaal Programma Regionale Energiestrategie (RES) is opgericht naar aanleiding van de onderhandelingen omtrent het Klimaatakkoord. Op initiatief van gemeenten, provincies en waterschappen is Nederland opgedeeld in 30 energie-regio’s om gezamenlijk te komen tot keuzes voor de opwekking van duurzame elektriciteit en de warmtetransitie in de gebouwde omgeving. Jong RES Nederland is een nieuw gezamenlijk initiatief van de Jonge Klimaatbeweging (JKB) en de Klimaat en Energie Koepel (KEK). De missie van Jong RES Nederland is om jongerenparticipatie voor de RESsen te bevorderen en te organiseren voor jongeren. Jong RES Nederland heeft een zetel in het Nationale Programmaraad-overleg om de stem van jongeren te waarborgen. Er is een vacature voor 2 RESsen in Brabant ontstaan, ook in West-Brabant.

Ben je geïnteresseerd om mee te beslissen over de energietransitie in de RES West-Brabant ? Dan is bijgaande vacature misschien iets voor jou. Energiek Moerdijk beveelt dit warm aan!

Bekijk de vacature hier.

0
0
0
s2smodern