Nieuws

Burenregeling: al 110 buren aangemeld

Burenregeling: al 110 buren aangemeld

De Burenregeling van Energie A16 is een vergoeding om een eigen woning te verduurzamen en is specifiek bedoeld voor de nabije buren van de geplande windmolens langs de A16. Inmiddels hebben zich 110 mensen voor de regeling aangemeld.

Waar is de regeling voor bedoeld?

De regeling is bedoeld om woningen te verduurzamen. Denk aan isoleren, (drie)dubbel glas, zonnepanelen of een warmtepomp. Deze maatregelen geven extra wooncomfort, zorgen voor een besparing op de energierekening en leiden in de meeste gevallen tot een verbetering van het energielabel van de woning.

Aanmelden

Als u een persoonlijke brief heeft ontvangen over de Burenregeling kunt u zich nog altijd aanmelden voor de regeling via www.energiea16.nl/burenregeling Daar vindt u ook meer informatie.

 

Lees het hele bericht hier.

0
0
0
s2smodern