Nieuws

Zonnepanelen op monumenten en in beschermd stadsgezicht Willemstad

Zonnepanelen op monumenten en in beschermd stadsgezicht Willemstad

Steeds meer mensen plaatsen zonnepanelen. In veel gevallen kan dat zonder vergunning. Maar voor het plaatsen van zonnepanelen op monumenten of op gebouwen in het beschermd stadsgezicht van Willemstad gelden bijzondere regels. 

In het nieuwe beleid ‘Zonnepanelen voor monumenten en beschermd stadsgezicht Willemstad’ staan de regels overzichtelijk op een rij. Hierin vind je op welk huis of op welke locaties wel of niet zonnepanelen kunnen worden toegestaan. Ook lees je welke voorwaarden gelden. Je kunt de documenten hier vinden.

Informatieavond

Op 18 februari organiseren we een informatieavond in de Nederlands Hervormde Kerk in Fijnaart. De avond begint om 19.30 uur en duurt tot circa 21.00 uur. U van harte welkom. Meer informatie en/of aanmelden? Neem dan contact op met Annemiek van der Made via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

0
0
0
s2smodern