Nieuws

Kleine bedrijven in 2020 makkelijker subsidie

Kleine bedrijven in 2020 makkelijker subsidie

Kleinere ondernemers kunnen vanaf volgend jaar makkelijker subsidie aanvragen voor energiebesparende investeringen, zoals zonnepanelen voor op hun winkel of bedrijfspand. De regeringscoalitie trekt daar 100 miljoen euro voor uit. 

Nu vissen ondernemers in het midden- en kleinbedrijf vaak achter het net wanneer ze subsidie aanvragen. Dat komt omdat ze te veel energie verbruiken om in aanmerking te komen voor regelingen die bedoeld zijn voor particulieren en te weinig om in aanmerking te komen voor regelingen die bedoeld zijn voor het bedrijfsleven. ,,Ze zijn te klein voor het tafellaken en te groot voor het servet’’, zegt CDA-Kamerlid en initiatiefnemer Agnes Mulder.

 

Lees het hele artikel op de website van BN de Stem.

0
0
0
s2smodern