Nieuws

Laat je inspireren en informeren op de bedrijfsmarkt

Laat je inspireren en informeren op de bedrijfsmarkt

Op dinsdag 5 november is het zo ver: het Moerdijks Energiek Café. Een super gezellige en informatieve avond voor iedereen die nieuwsgierig is naar duurzame energie. Er zijn diverse korte workshops, praktisch advies voor een duurzamer huis, een bedrijvenmarkt en inspirerende verhalen over energieprojecten van inwoners. Het programma van de avond is eerder al bekend gemaakt, maar nu kunnen we je ook meer vertellen over de deelnemers van de bedrijvenmarkt.

De bedrijvenmarkt van het Moerdijks Energiek Café is de hele avond te bezoeken, van 19.30 tot 22.30 uur. Er zijn maarliefst 12 standhouders aanwezig met ieder hun eigen specialisme waar ze je graag meer over vertellen. Een kort overzicht:

VR bril en windmolens (Traais Energie Collectief)
Beleef windmolens!

Windkernen A16 en Energie A16
Altijd al meer willen weten over de aanpak van A16? Loop dan zeker even langs.

Energiek Moerdijk
Wij staan voor je klaar met meer informatie over stimuleringsregelingen, energiescans en nog veel meer. Daarnaast hebben we allerlei leuke proefjes met lampen en energiemeters waar je zeker aan mee kunt doen.

Gemeente Moerdijk
Bij de stand van de gemeente kom je meer te weten over deelauto's, de uitslag van de enquête over de energietransitie in eigen gemeente en de stimuleringsregeling.

Woonkwartier
Wil je meer weten over het plaatsen van zonnepanelen op je huurwoning, duurzame renovaties en andere activiteiten die voortvloeien uit verduurzaming? Bezoek dan de stand van Woonkwartier.

Rabobank
Laat je informeren over duurzame leningen, hypotheken en meer. De specialisten van de Rabobank staan voor je klaar.

Heat xl
Infrarood verwarming, een van opkomende namen in duurzame verwarming. Laat je hier informeren.

Isolatietechniek Brabant
Hoe kun je je woning het beste isoleren? Bekijk de voorbeelden in de stand van Isolatietechniek Brabant.

Foto expositie
Laat je inspireren door verschillende voorbeelden uit de energietransitie.

Ecotec
Wil je graag zonnepanelen op je woning maar weet je niet waar je moet beginnen? Loop dan even langs bij Ecotec, zij kunnen je er alles over vertellen.

Autogarage Andreae
Altijd al een waterstofauto van dichtbij willen bekijken? Bekijk dan de waterstofauto van Toyota. Deze is te vinden vlakbij de ingang.

Agrozon
Wil je graag zonnepanelen op je woning maar weet je niet waar je moet beginnen? Loop dan even langs bij Argozon, zij kunnen je er alles over vertellen.

Van Alphen Roest
Altijd al meer willen weten over een duurzame warmtepomp, waterzijdig inregelen, pelletakchels en andere vormen van duurzaam verwarmen? Loop dan zeker even langs deze stand.

 

Het volledige programma van het Moerdijks Energiek Café bekijken? Kijk dan even hier.

0
0
0
s2smodern