fbpx

Nieuws

Thema-avond: Energie

thema avond energie

Op 6 maart is er een thema- avond over energie in De Schuur in Zevenbergen. Centraal deze avond staat het thema dat wereldwijd speelt en lokaal gevoeld wordt in de omschrijving “Nederland moet van het gas af”. Binnen dit thema moeten alle geledingen van de samenleving hun rol gaan nemen. Maar wat is die rol dan wel? 

Hoever kan en wil elk van de deelnemers in de discussie gaan. De Gemeente Moerdijk heeft als beleid vastgelegd dat in 2030 70% van de verbruikte energie duurzaam moet zijn opgewekt. De Provincie Noord-Brabant werkt aan een energieneutrale samenleving in 2050 en het Havenschap Port of Moerdijk ziet kansen voor energieneutraal industrieterrein zonder een concrete target vast te leggen.

De avond vindt plaats op 6 maart in theater “De Schuur”. Kerkstraat 23 in Zevenbergen. De zaal is open vanaf 19:30. Het programma begint om 19:45. Meer informatie kun je vinden in onderstaande uitnodiging.

Uitnodiging thema-avond energie

0
0
0
s2sdefault