Warmetruiendag

vrijdag 15 februari 2019 in Moerdijk

Warmetruiendag 2019

Warmetruiendag, ook in Moerdijk!

Klimaatverbond Nederland organiseert op vrijdag 15 februari de jaarlijkse Warmetruiendag om aandacht te vragen voor energiebesparing. Energiek Moerdijk wil Warmetruiendag ook in de gemeente Moerdijk op de kaart zetten. Trek met de hele school, vereniging of het hele bedrijf op 15 februari een lekkere warme trui aan, zet de verwarming lager en maak kans op leuke prijzen.

Verwarm elkaar, niet de wereld

Warmetruiendag is hét moment om stil te staan bij ons energieverbruik en dus ook energiebesparing. De landelijke dag wordt jaarlijks op of rond 16 februari georganiseerd omdat op deze datum het Kyotoprotocol, het eerste wereldwijde klimaatverdrag, in werking trad. Klimaatverbond Nederland organiseert de dag dit jaar voor de 13e keer, het motto van 2019 luidt 'verwarm elkaar, niet de wereld'.

Eén graad maakt al het verschil

Als je de verwarming slechts één graadje lager zet, kun je maar liefst 6% CO2 en 6% energie besparen. Als we dat allemaal een dag doen, kunnen we het verschil maken. Zo kunnen we samen op één dag al het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen! Energiek Moerdijk roept dan ook alle bedrijven, verenigingen, scholen en instellingen in de gemeente Moerdijk op om mee te doen.

Win leuke prijzen

Iedereen kan meedoen aan Warmetruiendag, of je nu als school, vereniging of bedrijf de thermostaat naar beneden draait. Deel jouw leukste, creatiefste, vrolijkste of meest ludieke idee en foto met Energiek Moerdijk en maak kans op een leuke prijs.

Ook scholen kunnen meedoen

Ook De Roef deed vorig jaar mee! Doet jouw school ook mee?

scholen warmetruiendag

Facebook

Zet jezelf op aanwezig en plaats jouw leukste foto. Zo maak je kans op fantastische prijzen. Klik hier

warme truiendag event facebook

Meer informatie:

Landelijke informatie: http://www.warmetruiendag.nl/
Moerdijk : www.energiekmoerdijk.nl/warme-truiendag 

Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06 – 81914455 of 084 – 8759957

warmetruiendag 2019

 

warmetruiendag 2019

warmetruiendag 2019