fbpx

Warmetruiendag

vrijdag 7 februari 2020 in Moerdijk

Word jij de held van Warmetruiendag 2020?

Warme trui aan en gaan

Heb jij je warme trui al klaar liggen? Vrijdag 7 februari is het weer zo ver: nationale warmetruiendag. Op deze dag vragen we aandacht voor energiebesparing. Wij vragen je om ook mee te doen. Dus zoek die leuke trui uit de kast, zet je verwarming een graadje lager en word held van de dag. En je kunt er nog mooie prijzen mee winnen ook.

Besparen met plezier

Energie besparen hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Het is echt zo makkelijk als het aantrekken van een warme trui. Want als je de verwarming slechts één graadje lager zet, bespaar je al 6% CO2 en energie. Als heel Nederland mee doet, kunnen we op één dag al het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen!

Doe mee & win

Echt iedereen kan meedoen aan Warmetruiendag, of je nu als school, vereniging, bedrijf of gewoon thuis de thermostaat naar beneden draait. En als je een foto van jouw actie deelt met Energiek Moerdijk word jij misschien wel de held van warmetruiendag in Moerdijk en win je een leuke prijs.Maak kans op leuke prijzen

Wat voor leuke actie doe jij op wametruiendag? Of je nu alleen thuis meedoet, met het hele bedrijf of één van de evenementen bezoekt, wij horen het graag. Zo kun je bijvoorbeeld eenvoudig je eigen poster maken en deze voor je raam hangen of meedoen met de doe-middag in de bibliotheek van Zevenbergen. Echt alles mag! Deel je foto via social media met ons (@EnergiekMoerdijk) of Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. het aan ons door. Je maakt onder andere kans op:

  • - Een cadeaubon voor je nieuwe warme trui, te besteden bij lokale ondernemers
  • - Super leuke en handige douchedruppels om energiebewust te douchen

 

 Voor iedere groep deelnemeners (bewoners, scholen/opvang, bedrijven en (sport)verenigingen worden er prijzen verdeeld. De prijswinnaars worden in de week van 10 februari bekend gemaakt.Bekijk hier waar je allemaal kans op maakt

 

warmetruiendag doe dag bibliotheek zevenbergenKom jij ook naar de doe-middag in de bieb?

Op warmetruiendag worden er op de vrijdamiddag allerbei leuke dingen georganiseerd in de bibliotheek in Zevenbergen rond energie besparen, voor zowel kinderen als volwassenen. Vind je weg uit de escape room, ga een goed gesprek aan met een van de breiende dames of kom meer te weten over energie. Je bent van harte welkom. De toegang tot de doe-middag is uiteraard gratis. Meer informatie over dit leuke event kun je vinden op Facebook of de website van de bibliotheek.

 

Meer informatie

 

 

Tips & inspiratie
Meer weten?Warmetruiendag is een initiatief van Klimaatverbond Nederland. Je vindt meer over deze actie op de warmetruiendag website.
Wil je meer weten over de acties in Moerdijk rond deze dag? Neem dan contact met ons op. Email: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Tel: 06 – 81914455 of 084 – 8759957Facebook

warme truiendag event facebook

Zet jezelf op aanwezig en plaats jouw leukste foto. Zo maak je kans op fantastische prijzen en blijf je op de hoogte van de laatste nieuwtjes. Ga naar Facebook.

Maak nu jouw poster!

Maak nu een poster met jouw naam erop en laat zien dat jij meedoet op 7 februari. Als je hier een foto van deelt, maak je kans op nog meer leuke prijzen!
 

warmetruiendag 2019

 

warmetruiendag 2019

warmetruiendag 2019