fbpx

iedereen kan profiteren van de zon

Ook Michiel koos voor zonnepanelen

Ervaring zonnepanelen Zevenbergen

Michiel van Veen uit Zevenbergen dacht al een aantal jaar na over of hij zonnepanelen op zijn huis wilde en besloot in 2018 om ze ook daadwerkelijk te laten plaatsen. Hij vertelt je graag over zijn ervaringen.

"Na een aantal jaren onderzoek gedaan te hebben naar zonnepanelen en de prijzen die aan deze installatie gekoppeld zijn, bleek het voor ons een zinvolle investering te zijn in 2018. Hierbij kwam ook als extra stimulans het btwbedrag van 21 % dat teruggevraagd kan worden bij de belastingdienst, met aftrek van het eigen forfait is dat best aantrekkelijk.

Kortom reden genoeg om een installateur van zonnepanelen de opdracht te verstrekken. Wij hebben hierbij Ronald van der Heijden de installatie laten uitvoeren via Energiek Moerdijk als achterliggende partij. Rond een uur of 4 in de middag op 19 april was de installatie klaar en in bedrijf. Prima servicegerichte en meedenkende installateurs en een Ferraris meter in de meterkast die best hard terugliep ipv vooruit. Het weer was ook schitterend en heeft ook voortgeduurd bijna het hele jaar.

Zeer tevreden en het bleek dus gelijk een fantastisch resultaat te zijn. De beste investering qua rendement!"