Energieleveranciers vergelijken, eenvoudig online en onafhankelijk!

Switch Service

Energieleveranciers vergelijken, eenvoudig online en onafhankelijk!

Energiek Moerdijk stelt bewoners van Moerdijk in de gelegenheid om via een onafhankelijke dienst een vergelijking tussen energieleveranciers te maken en desgewenst over te stappen naar een energieleverancier naar keuze.

Waarom loont het?

Grote energieleveranciers zijn voortdurend op zoek naar nieuwe klanten. Om die aan te trekken bieden ze vaak aantrekkelijke instapvoorwaarden met extra kortingen voor het eerste jaar. Als je als klant langere tijd bij dezelfde maatschappij blijft rol je bijna ‘vanzelf’ in een hoger tarief. In de praktijk blijkt dat 70% van de klanten weinig of geen aandacht schenken aan deze sluipende prijsverhogingen. De energieleveranciers spinnen daar garen bij.

Overstapservice

Omdat we in Nederland wonen spreken we meestal over overstapservice maar de dienst staat ook bekend als ’switch service’. Wil je zelf eens controleren of overstappen voor jou interessant kan zijn klik dan zijn er verschillende sites. In de regel heb je het meeste voordeel als je slechts voor 1 jaar vast kiest. Je moet hier dan wel jaarlijks even opnieuw aandacht aan schenken.