Nieuws

Word jij de held van warmetruiendag?

Word jij de held van warmetruiendag?

Heb jij je warme trui al klaar liggen? Op vrijdag 7 februari is het weer zo ver: nationale warmetruiendag. Energiek Moerdijk nodigt je uit om ook mee te doen met dit initiatief. Dus zoek die leuke trui uit de kast, zet je verwarming een graadje lager en word op 7 februari held van de dag. En je kunt er nog mooie prijzen mee winnen ook.

Verwarm elkaar, niet de wereld

Warmetruiendag is hét moment om stil te staan bij ons energieverbruik en dus ook energiebesparing. De landelijke dag wordt jaarlijks georganiseerd door Klimaatverbond Nederland, dit jaar alweer voor de 14e keer. Vorig jaar deden er in Nederland al maar liefst 2 miljoen mensen mee, waarvan ook veel inwoners, scholen en bedrijven in Moerdijk. Sluit jij je dit jaar ook bij hen aan?

Besparen met plezier

Energie besparen hoeft niet moeilijk of ingewikkeld te zijn. Het is echt zo makkelijk als het aantrekken van een warme trui. Want als je de verwarming slechts één graadje lager zet, bespaar je al 6% CO2 en energie. Als heel Nederland mee doet, kunnen we op één dag al het jaarverbruik van drie Waddeneilanden besparen!

De held van warmetruiendag

Echt iedereen kan meedoen aan Warmetruiendag, of je nu als school, vereniging, bedrijf of gewoon thuis de thermostaat naar beneden draait. En als je een foto van jouw actie deelt met Energiek Moerdijk word jij misschien wel de held van warmetruiendag in Moerdijk. Met je deelname maak je namelijk kans op leuke prijzen, bijvoorbeeld een waardebon voor een nieuwe warme trui.

Hoe doe je mee?

Deel jouw foto op de evenementpagina van Warmetruiendag Moerdijk of mail het naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. Kijk voor meer informatie en inspiratie even hier.
De prijswinnaars worden in de week van 10 februari bekend gemaakt.

 

0
0
0
s2smodern