fbpx

Nieuws

Mogelijkheid inschrijven PostCodeRoos project

Mogelijkheid inschrijven Postcoderoosregeling

Een aantal bewoners van de gemeente Moerdijk kunnen direct deelnemen aan een PCR (PostCodeRoos) project in een andere gemeente, bijvoorbeeld Terheijden. De postcodes 4765 (Zevenbergschen Hoek), 4772 (Deel van Langeweg) kunnen meedoen.

 Het gaat om het postcodeproject ‘Zonnedak voor Willem Tell’. De inschrijving is vorige week donderdag 28 februari geopend, en is open tot 22 maart 2019. Bij de inschrijving geldt het ‘wie het eerst komt, het eerst maalt’ principe. Er is nog ruimte voor mensen om zich in te schrijven voor het project. En in de praktijk behoort een StroomDeel (een zonnepaneel) pas toe aan een deelnemer zodra de factuur is betaald. Bij overschrijving van het project zijn er ook andere potentiële daken in het vizier, maar die kennen een andere doorlooptijd.

Het is nog mogelijk om in te schrijven voor het project!

Op donderdag 14 maart 2019 organiseert het Traais Energie Collectief een inloopavond tussen 19.00 en 20.00 uur in het Witte Kerkje in Terheijden voor mensen die meer informatie willen ontvangen over het project en vragen kunnen stellen.

Meer weten? Kijk dan hier.

0
0
0
s2sdefault